Ett skamligt förslag

Jag har börjat komma in bättre I mitt liv här i Milbank. Skolan är mindre förrvirand och mer lättorienterad. Ämnena börjar forma sig till något förståligt och jag gör bra ifrån mig i Algebra II (den näst högsta nivån av matte). Jag skulle nästan kunna säga att jag börjar komma in i en rytm. Varje dag vid 07.35 kommer vår gula lilla skolbuss, som jag och Seth tar till skolan. Allwin brukar ta sin moped.

Vi sitter på samma säte näst längst bak och tuggar tuggummi och stirrar ut över majsfälten. Milbank High School är byggt som en gigantisk fyrkant men klassrummen längst med sidorna där dörrarna liknar små alkover. Skåpen går längs med innerväggarna och är målade i rött och har inbyggda kombinationslås. Varje dag börjar vid 8.15 och pågår till 15.15, med sammanlagt nio perioder(inklusive lunch).  Varje period är ungefär en timma och utgörs av en lektion. Varje dag har man samma lektioner i samma klassrum under samma period - vilket gör att det är lätt att memorisera sitt schema i alla fall.

De två första terminerna i High School (de första arton veckorna) har jag Biology II, Spanish II, American Literature, Algebra II, American History, Home Room, Art och Library. Library består nästan bara av att checka in och ut böcker i skolans bibbla. Det är min sista period och min mest avslappnade. Mrs. Deckert är min "lärare" i ämnet (i.e. hon sitter på sitt kontor medan jag och Alexis (en sophomore)) sitter och pratar bakom lånedisken.) Det är utan tvekan min favorittimma.

Jag gillar andra ämnen också. Jag gillar American History som egentligen är någon sorts blandning mellan SO och minihistoria. Mr. Lindqvist är svenskättling och verkar gilla mig väldigt mycket. Han påstår också att Norge är alla svenskars ärkefiende, vilket förbryllar mig en aning men jag har inte hjärta att tillrättarvisa honom. Han verkar njuta av att då och då under lektionstid berätta om Sverige och hur mycket Sverige och Norge har inre konflikter som han närmast beskriver som en medeltida krigssituation. Min historieklass tror nu att jag sover med ett polerat svärd under kudden och en hjälm med horn på huvudet.

Mr. Bloem är ändå min favoritlärare. Han är den ende mattelärare jag någonsin mött som faktiskt får sin klass att skratta. Han gör helt enkelt algebra kul. Det är nästan lite obehagligt hur mycket jag faktiskt börjat gilla ämnet.

Jag har också börjat socialisera mer och har nu en liten grupp med människor jag känner under alla mina lektioner. Alexis från Library är dock en favorit. Hon och jag är lika gamla fast hon går ett år under mig eftersom jag blev placerad som en junior. Det betyder att jag får gå på Homecoming dansen senare i september. Det var också från henne jag intog min första dos riktig amerikanst skvaller.

Tyvärr om mig själv.

Tydligen skall Alexis pojkvän (en junior) ha hört Chase/Chance (en senior)skryta i killarna omklädningsrum om att han tänker bjuda ut mig, "to hang". Nu kommer den riktigt saftiga biten av historien.  Chase/Chance (jag kan aldrig komma ihåg om han kallas för Chase och är döpt till Chance eller tvärtom) är tydligen skolans player och Alexis varnade mig från att godkänna denna inbjudan eftersom "He'll want to go all the way."  Jag har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv.

Jag menar please. Kommer myten om Sverige med det fria sexet förevig spöka för svenska utbytesstudenter? Jag tror jag har sagt, "Como estás?" till honom en gång under en spanskalektion. That's it.

Jag tänker bränna hans lapp eller mata den till Dakota, familjens feta lilla hund. Seth tyckte att jag skulle ta med mig mitt polerade svärd och utmana honom på duell.  Alexis tycker att jag ska ignorera honom och umgås med "church people" istället. 

Jag hade i alla fall en intressant dag idag =). Imorron har jag ett quiz för Algebra II med Mr. Bloem, som förhoppningsvis går som smort.

Vi ses!
Kommentarer
Postat av: Storasyster

HAHHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHLOLLOL"GO ALL THE WAY"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAsuasskljsaökjflkd hjälp JAG DÖR!!!Fan vad lol, ursäkta xDMen kul med homecoming schooldance =>

Köpa en fin balklänning och allt, det är ju värsta stora grejen i USA.LOVE U MILLPLUTT.ps: Jag tar mig friheten att logga in på din blogg och godkänna alla komentarer, du måste nämligen godkänna alla för att de ska synas under inläggen.PUSS!

2009-08-25 @ 14:00:15
URL: http://vinterstormar.blogg.se/
Postat av: Em

du skriver väldigt bra:)

2009-08-25 @ 15:48:32
Postat av: Anonym

haha jag har aldrig skrattat så mycket som när jag läste det här. du får ta och förse oss med mer information om hur denna relation kommer att utvecklas. saknar dig massor, redan <3

pusspuss mandark

2009-08-25 @ 16:17:35
Postat av: Anna Krogh

MY GOOOOD!!HAHAHAHA! Jag dör. Jag dör på riktigt. Helt fantastiskt asroligt!Förövrigt: Jättebäst att du har dig bra och jag saknar dig här hemma i svedala!Det känns lixom konstigt att du är borta.PÖSS!

2009-08-25 @ 20:03:17
Postat av: You knöw who

Hur gick ditt lilla matematiktest? =>

2009-08-26 @ 17:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0